Progress!

Ha! Igårkväll fick jag äntligen till en av scenerna som jag ville ändra på i Athenaserien.

på_tiden                                Det handlade egentligen mest om att ändra på en dialog, så jag fattar inte hur jag kunde vara fast med den så länge. Nu är det bara en krånglig scen kvar och sedan består resten mest bara av enstaka rutor som ska tecknas om för att den första versionen var för slarvigt gjord.

julkort_wip3I år har jag förresten för första gången låtit trycka upp egna julkort (eller de går att använda som julkort, men de är inte så väldigt juliga egentligen). Här ovan är en liten sneakpeek. Jag har aldrig gjort det förut av flera anledningar. Dels brukar jag oftast vara så inne i att teckna på något stort serieprojekt att jag inte kommit ihåg att göra ett julkort i tid. Dels har jag också alltid tyckt att jag är för dålig på att färglägga för att kunna göra tillräckligt fina bilder. Sedan har jag knappt koll på nånting när det gäller att trycka upp saker. Men i år har det äntligen blivit av.