Uppdatering

beskuren

Har ni nånsin tänkt att det vore bra om man samlade Johannaserierna bok 1-5 i en stor, fet samlingsvolym? Nu har det hänt! Johannasviten, innehållandes mina och Patriks serier från 2003 till 2010, släpptes nyligen på Kartago.

100_1963

 
Kolla bara vad jävla fet den är. Skulle sitta fint i din bokhylla.

Annars har sommaren inte varit så rolig, ärligt talat. Den kan enklast sammanfattas med orden inspirationsbrist, svampinfektion och The Sailor’s Hornpipe (den senaste melodin som jag blivit besatt av efter att jag och Joacim tittat på en massa tecknade filmer med Karl-Alfred från 1930-talet, och som jag sedan lyssnat på om och om igen när jag känt mig deppig). Jag körde fast i finputsningen av Athenaserien för en tid sedan och det har fortfarande inte lossnat, vilket gjort mig mer och mer frustrerad (i gengäld har jag tecknat på Persefoneserien som nu också närmar sig slutet, vilket innebär att jag alltså snart har två böcker på över hundra sidor nästan färdiga).

Det man borde göra under sådana här neråtperioder är att träffa folk, men eftersom man snarare känner för att radera sin existens helt och hållet, så blev det så klart inte av. Jag träffade knappt någon (utom Joacim och han bor ju här). Men imorgon ska jag åka och hälsa på Patrik  i Vingåker och vara borta i ungefär två veckor. Lite miljöombyte kan vara trevligt.

Just det, jag skaffade en tumblr ganska nyligen. Främst för mina grekisk mytologi-serier. Varning för oseriöst klotter och gulliga scener med Hades och Persefone utfärdas.

 

  • Janne Pettersson

    Sweet! Har beställt den nu.

    • http://liosterberg.se/ Li Österberg

      Yay! 🙂