En klotterserie och ett tips

Jag gråter även till andra dokumentärer än Carl Sagans Cosmos. Anledningen till att jag bara citerat ur Cosmos är att de är de enda som jag har undertexter till och alltså kan citera korrekt. Det mest lustiga här är dock att jag ända sedan tonåren betraktat mig själv som en ”kall” människa på grund av mina svårigheter att komma nära och känna samhörighet med andra människor.

På tal om något helt annat upptäckte jag nyligen en serie om gulliga satyrer, Horny Tails Comics, av tecknaren Alisa Didkovsky. Har inte hunnit läsa igenom den än så jag vet inte hur själva historien är, men jag gillar verkligen hennes teckningsstil. Alisa Didkovsky är för övrigt aktuell som medverkande i uställningen Muri Romani Familja i Malmö.

 • http://the.jennula.com Jenny

  Alisa Didkovsky är ju helt grym, väldigt skön tecknarstil! Har inte heller läst hennes serie faktiskt, men gillar henne skarpt på DeviantArt 🙂 Kul att hon är med i en utställning som kom till Sverige också 🙂

  Söt serie också 🙂 Jag kan ibland ha svårt att koda om musiken blir för episk, så jag sitter istället och ooh aah:ar musiken 😉

  • Li Österberg

   Tack! 🙂
   Jag tänkte att du kanske kunde gilla den serien. Hennes satyrer påminde mig lite om dina figurer. 🙂 Ja, hon är verkligen skicklig och det är roligt att hennes bilder hittat vägen till Sverige.