Vernissage

I torsdags var det vernissage för min utställning ”Dödens boning” på Galleri Galaxen i Sandviken. Ungefär hälften av besökarna bestod av folk från min familj, men det var vad jag hade räknat med. Det är en liten stad detta. Min gamla bildlärare från högstadiet gav mig en bukett rosor.

Hade jag kunnat ana när jag som femtonåring satt och tecknade på min kammare att jag faktiskt en dag skulle bli en riktig serietecknare som fick ge ut riktiga böcker (och dessutom ha riktiga fans)? Nej, sådana tankar existerade nog inte i mitt huvud då. Jag bara tecknade för att det var roligt och hade ingen aning om vad jag skulle göra när jag blev vuxen (bara att jag inte ville bli som min familj). Det har trots allt gått rätt hyggligt för mig hittills.

Gefle Dagblad och Arbetarbladet har skrivit om utställningen. Arbetarbladets artikel innehåller även, så vitt jag vet, den första recensionen av min bok Med andra ögon.

 • http://veronicalog.blogspot.com/ Veronica

  Ja det är mycket man inte trodde man skulle göra när man var barn! Roligt att du nu har förverkligat den drömmen!

  Det är roligt att ha utställning oavsett om den är i liten skala. Jag har haft planer på detsamma men det har inte blivit av än.

  PS: Jag skulle ju kunna plocka några fossiler åt dig om du vill och skicka, det är så lätt för mig att göra.

  • Li Österberg

   Ja, jag har aldrig haft nån helt egen utställning tidigare, så jag tycker det är roligt.

   Åh, det vore ju jättesnällt! Jag kan betala portot. <3