Happy happy!


Upptäckte idag att mitt hår blivit så långt att jag kan sätta upp det. Sådana här foton får mig annars att vilja ta en stor svart spritpenna och fylla i mina ögonbryn samt att aldrig le offentligt mer i hela mitt liv. Men just nu finns det ingen anledning att deppa. Serietecknandet går bra och jag har fått mina pengar från försäkringskassan. Dessutom är Patrik här på besök och lagar all min mat.

Idag tittade vi förbi hos min familj där Patrik gjorde ett storkok med pastasås. Min mamma älskar att slippa laga maten själv. Där var det mesta sig likt utom att köket blivit vitmålat (allt ska vara vitt nu, ser ni). Min styvfar försöker övertala alla i familjen att sälja sina röster till honom, så att han kan lägga dem på Sverigedemokraterna. Jag misstänker (och hoppas) dock att den enda i familjen som kommer rösta på det partiet är han själv. Min röst fick han i alla fall inte.

 • http://www.pompeiana.org/Resources/Ancient/Graffiti%20from%20Pompeii.htm Göran S

  "Min röst fick han i alla fall inte" — Way to go!Antagligen har du redan tillgång till Pompeji-klotter, men utifall inte, klicka på länken i mitt namn.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Jag har visserligen usel koll på politik, men så borta har jag inte blivit än att jag skulle lägga min röst på dem.Pompejanskt klotter är alltid roligt. Jag och Patrik pratade faktiskt om antikens Rom bara häromdagen. Att de i flera avseenden känns ganska nära oss. En del av det där klottret hade ju till exempel kunnat vara skrivet idag. Trots det har jag dock alltid varit mer intresserad av grekerna än av romarna.

 • Anonymous

  Way to go och roligt att serietecknandet (och det andra) går bra./ola he

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tack! 🙂