Inte nånting med nåt alls att göra

Jag är stressad, stressad, stressad. Finns bara en sak att göra. Släppa allting och göra en helt meningslös teckning som inte har någonting med något alls att göra (annat än att jag ville göra den). Enjoy!

Jag kanske ska åka uppåt Uppsala och Sandviken under påsken, men jag har fortfarande den där jävla restuppgiften att skriva färdig. Förstår inte varför jag är så trög. Vetenskapsteori brukar annars vara min grej (det är väl tillräckligt teoretiskt och avskärmat från verkligheten), men när den där förbannade biblioteksaspekten ska in är det som att det tar helt stopp i min hjärna. Arrrgh! Får fan skärpa mig nu.

Det är förresten inte jag som har hittat på att Hermes och Perseus skulle ha haft nånting ihop. Det fick vissa för sig redan under antiken eftersom Hermes var så vänlig och hjälpsam mot Perseus. Jag menar, lånar man ut sina bevingade sandaler måste man ju helt enkelt vara kär. Ja, jag skulle då inte låna ut mina bevingade sandaler till vem som helst, om jag hade några.
  • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

    Lovely!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Tack! 🙂