Serieveckan i Göteborg

Idag avgick starten för serieveckan i Göteborg. Kombinerad vernissage och releasefest på stadsbiblioteket. Och jag var där! Jag som annars brukar behöva en personlig assistent så fort jag ska ge mig ut på sociala tillställningar i läskiga storstaden (nja, nu överdrev jag väl lite grand, men mitt lokalsinne är faktiskt nästan lika dåligt som min sociala kompetens). Jag tog mig dit. Jag pratade med folk. Och än är inte veckan över! Ytterligare under och mirakler är att vänta!

Skämt åsido. Jag kan verkligen rekommendera den som befinner sig i närheten att kolla in serieutställningen. Förutom jag själv medverkar en hel bunt med begåvade serieskapare: Stef Gaines, Lisa Medin, Elin Jonsson, Joakim Lindengren, Nickan Jonasson, Åsa Grennvall och Nasses Nekromantiker för att bara nämna några stycken.

 • http://www.blogger.com/profile/10937419039476530358 Elin J

  Så kul att den är igång! Var verkligen skitlessen över att jag inte kunde komma på vernissagen, pga dayjob, men resten av veckan då jävlar! Dina orginal såg asfina ut, btw:)

 • flinga

  Vad bra! Skall du vara där mer, eller var det bara under inledningen? Jag kunde inte komma då, men nästa vecka är jag i Göteborg och ville titta in, mkt pga dina serier..

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  elin:Tackar! :)flinga:Så roligt! Jag vet att jag i alla fall kommer vara där den 12/2, men i övrigt är jag lite osäker. Vore synd om jag inte var där flera dagar när det väl händer nåt.

 • flinga

  Fånigt kanske egentligen av mig att fråga, för jag kommer nog inte våga prata med dig i alla fall.. men vi får se, jag ska försöka gå dit i alla fall.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Jag brukar inte heller våga prata med folk, om inte de börjar prata med mig först. Men jag är verkligen ingenting att vara rädd för. För det mesta är jag mycket räddare än alla andra. 😉