Sådana där dagar

Jag har haft några sådana där dagar då ingenting känns riktigt roligt eller engagerande. Studierna är för tillfället totalt intetsägande och min känsla av att vara avskuren från resten av samhället har fått mig att drömma om en diagnos som ger mig rätt till sjukpension.
Imorgon är det tänkt att jag ska gå på ett seminarie och lämna in en skriftlig uppgift om kulturpolitisk forskning (som jag inte har börjat skriva på än). Imorgon kommer dessutom Patrik hit på besök och innan dess måste jag ha städat lägenheten så den inte är lika sunkig som vanligt.

Trots det kändes det mer angeläget att teckna den här bilden. Jag kände mig lite gladare efteråt.

Det är alltså den grekiska gudinnan Eris (romarnas Discordia) som inom den parodiska religionen discordianism framträder som kaosets och förvirringens gudinna. Mer förvirring åt folket!