Trögstartad

Jag försöker lite halvhjärtat komma igång med allt det som jag borde göra, men har istället ägnat mig åt att slöa framför datorn och bita ner alla mina fingernaglar till nedersta gränsen (alltså innan det gör ont och börjar blöda). Det är nu inte nödvändigtvis något negativt. Jag biter alltid på naglarna. Faktum är att det finns flera skäl till oro när de är långa, jämna och ognagda, eftersom det kan innebära att jag antingen varit helt matt av sjukdom eller totalt apatisk av depression och följdaktligen inte orkat göra något åt dem.
Mina tånaglar, har jag fått höra, är däremot rena mordredskapen.

Det jag har att göra nu den närmaste tiden är att 1) skriva en minst sju sidor lång essä till skolan utifrån en litteratursociologisk frågeställning och 2) göra en akvarellbild av en pirat till Patriks äldre bror (som sedan ska ge den i present till sin son). I gengäld kommer jag få gratis skjuts in till Göteborg och bokmässan.
Min bok kommer tyvärr inte finnas till försäljning under mässan, på grund av förseningar, men JAG kommer i alla fall vara där. Under lördagen förmodligen. Så vill ni ha signeringar eller ge mig kramar och komplimanger så är det fritt fram. Och bry er inte om ifall jag ser helt vettskrämd ut när ni tilltalar mig, det är bara normalt. 😉

  • http://www.blogger.com/profile/03920999317388092289 Katajanmarja

    Tyvärr kan jag inte resa till mässan. Jag undrar om du tar emot beundrarbrev (per e-post, på papper eller t ex här på bloggen) i stället av kramar. Jag skulle väldigt gärna kommentera lite dina serier som utgivits av Kemin sarjakuvakeskus i 2004 och 2005.Katajanmarja (Enbär), Finland

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Naturligtvis tar jag emot beundrarbrev 😀 Jag tycker det är väldigt givande att få kommentarer av läsare.Min e-postadress är liosterberg@hotmail.com

  • http://www.blogger.com/profile/03920999317388092289 Katajanmarja

    Tackar för adressen. Att skriva brevet var lite svårare än jag tänkt, men nu borde det finnas i din postlåda.