Det är inte så här det ska vara

Innehåll

Sexkomplex
Woho, snusk! Sofi är en ung tjej som alltid har betraktat sin sexualitet utifrån föreställningen om det heterosexuella vaginalsamlaget som det mest ”riktiga” sexet. I hennes fall kan det bara leda till en massa bekymmer.

Begravningen
Martin är en snäll kille. Det säger alla, men själv är han ibland osäker på om hanfortfarande lever. Hans zombieliknande tillvaro bryts upp när han går med på att följa med sitt ex på en begravning nånstans ute i en frikyrklig håla. Ett beslut som rör upp fler känslor än vad Martin hade räknat med. Begravningen berör bland annat ämnet polyamori. Det har inte varit min avsikt att tala för eller emot någon av ståndpunkterna, då jag anser att det är upp till var och en att avgöra hur man vill leva på den punkten.

Det är inte så här det ska vara
En självbiografisk serie som jag tecknade på från och till mellan 2001-2003. Det skildrar det sista året som jag bodde hemma och livet i en rörig arbetarfamilj med alldeles för många barn.

Köp den på Adlibris.

 • Henrik Noren

  Älskar dina självbiografiska serier.
  Köpte denna och pusselbitar samt
  Skaparens folk. Alla lysande. Bokmässan.
  Ville träffa dig där, men kanske nästa gång. Må bra och gör oss alla nyfikna och glada med dina serier och tankar!
  Henrik

  • Li Österberg

   Tack så mycket! Roligt att du gillade böckerna. 🙂
   Jag har tyvärr varit rätt dålig på att ta mig till bokmässan de senaste åren, men jag brukar alltid vara på Stockholms internationella seriefestival.