Nya böcker

Försök ignorera att jag inte uppdaterat här sedan november förra året. Titta istället på de här två snygga böckerna som jag varit med och gjort.

Fejd och fest samlar mina serier Nekyia (som gavs ut första gången av Optimal Press 2012 och som ju tyvärr inte fanns ute i handeln längre), Hjälteben och Familjefesten. Familjefesten är den längsta berättelsen i samlingen (115 sidor) och handlar om en något kaotisk släktträff på Olympen.

Allting börjar här (med manus och tuschning av Patrik Rochling) är den avslutande delen i trilogin om Eliana. Johanna och Eliana har bestämt sig för att bryta upp sitt invanda liv i Malmö och har därför köpt ett hus i en mindre ort i Sörmland. Nutid varvas med tillbakablickar från Elianas tidigare liv.

Båda böckerna kommer finnas att köpa vid Epix bord på Stockholms internationella serifestival den 5-6 maj (jag och Patrik kommer att vara där under lördagen).

  • Göran Semb

    Bra böcker båda två. Du (och Patrik) levererar som vanligt.