Inktober – Fan Art

Min tanke med Inktober var att jag skulle teckna lite andra grejer än det som jag vanligtvis tecknar hela tiden, så jag blandade mytologin med diverse fan art.

Tock från webbserien Tock the Gnome. Utspelar sig i en slags fantasyvärld med inslag av steampunk.

The Makeshift Man och hans gulliga sidekick Elvis från webbserien The Makeshift Man. Typ urban fantasy med vissa inslag av skräck.

Catullus och Ovidius från webbserien Dead Romans Society. Humor blandat med allvar. Rolig och rörande även om man inte har full koll på alla romerska poeter och författare.

                     Pippi Långstrump, min första idol. Min barndom bestod främst av Disney och Astrid Lindgren.

Och slutligen Sherlock Holmes i en scen från romanen The Hound of the Baskervilles. När jag senast körde fast med tecknandet fick jag för mig att jag skulle förströ mig genom att läsa alla Arthur Conan Doyles historier om Sherlock Holmes. Jag hann få tillbaka inspirationen innan jag hann igenom alla, men det var mycket roligare läsning än vad jag mindes det som (jag hade visserligen bara läst en eller två noveller tidigare och det var väldigt länge sedan).