Seriefestival och mitt liv i övrigt

100_3242

Imorgon åker jag till Stockholms internationella seriefestival. Jag kommer inte ha något eget bord i år, eftersom jag tyvärr inte har något nytt fanzin. Fanzinet skulle stort sett ha bestått av slutet på Athena – Pappas flicka, och då den serien nu kommit ut som bok kändes det lite meningslöst med ett fanzin (i synnerhet som fanzinen dessutom sålt sämre och sämre för varje år).

Men jag kommer sitta en del vid Epix bord och där kan ni förstås också hitta min bok. Jag kommer även att prata lite om min bok tillsammans med Adam Stolterman och Patrik Schylström på lördag klockan 13.30 i Foajé 3.

Jag vet att jag har varit ganska tyst den senaste tiden. Saken är den att jag har haft ganska stora problem med dålig dygnsrytm och brist på motivation. Bara en sådan sak som att äta ordentligt varje dag har krävt en kraftansträngning och vissa dagar har jag inte ens velat kolla min epost. Trots att jag väldigt sällan känner mig ensam gissar jag på att de här problemen blivit större på grund av att jag spenderar alldeles för mycket tid med bara mig själv. Eftersom jag genom min diagnos har rätt att söka viss hjälp, ansökte jag för en tid sedan om kontaktperson och boendestöd. Och jag fick nyligen veta att jag blivit beviljad det, så förhoppningsvis kommer jag få lite bättre ordning på mitt liv framöver.

  • Göran Semb

    Sköt om sig, vännen. Vad bra att du sökte stöd!