Art dump

Även om det varit rätt tyst på den här bloggen så innebär det inte att jag inte har tecknat. Jag är bara så dålig på att lägga upp teckningarna här. Mest blir det förstås grekisk mytologi, men på sistone har det smugit sig in lite Disney-fanart också, eftersom jag hade en period nyligen då jag såg om några Disneyfilmer och lyssnade på Disneysoundtrack dagarna i ända (sådana perioder brukar komma lite då och då).

Hermes och den döda flickan Timareta från min serie Nekyia.

Hades och Persefone i modern tappning.

Athena och Poseidon.

Athena igen. Jag såg filmen The Martian för en tid sedan och jag fastnade verkligen för uttrycket att ”vetenskapa skiten” ur någonting.

Basil och Ratigan från The Great Mouse Detective.

 

Den Hornkrönte kungen från The Black Cauldron, en film som jag var helt besatt av när den kom ut 1985 (vilket är lite underligt för jag var trots allt bara sju år gammal då och filmen är ovanligt läskig för att vara en Disneyfilm. Å andra sidan var jag också rätt förtjust i The Secret of NIMH av Don Bluth som också är en ganska mörk film).