Hjälteben på polska

100_3141

Jag glömde berätta att jag skickade in min serie ”Hjälteben” till det polska seriefanzinet Krakers (om man nu kan kalla det fanzin, för det ser ganska påkostat ut). Alltid lika roligt att se sina serier översatta till andra språk.

100_3140

”Hjälteben” är en serie som jag annars inte riktigt vet var jag ska göra av. Den är ovanligt kort jämfört med mina andra mytologiska serier (femton sidor) och min plan från början var att den skulle ingå i en bok tillsammans med andra korta och halvlånga historier. Det var innan som jag insåg att ”Athena – Pappas flicka” skulle bli så lång att den på egen hand kunde fylla ut en bok. Och sedan dess har alla mina mytologiska serier blivit minst hundra sidor långa. Så i nuläget vet jag inte var man egentligen skulle kunna stoppa in ”Hjälteben”.