Tillbaka till Athen

athena_in_suit

Jag skaffade en bunt promarkers för ett tag sedan. Något av det första som jag färglade var en modern Athena iförd kostym. Looking good.

När jag och Joacim var i Athen i slutet av mars besökte vi som hastigast det svenska institutet. Jag gav dem ett ex av min bok Ljusförgörerskan och hade en väldigt trevlig pratstund med två av forskarna. Vi fick veta att om vi kom tillbaka till Athen så fanns det möjlighet för oss att bo på institutet, eftersom min verksamhet definitivt faller inom deras område.

Så nu på torsdag åker vi tillbaka. Det ser jag verkligen fram emot (även om jag som vanligt är supernervös). Jag hoppas på att kunna göra lite research inför en kommande serie och kanske besöka några platser som vi inte hann med förra gången. Det är väl inte den bästa tidpunkten på året för att åka dit egentligen, men vi får ta det medan Joacim har sommarlov.