Agnosis 15

100_2803

Det blev ett fanzin i år med. Men det var väldigt nära att det sket sig. När jag skulle hämta dem på tryckeriet idag visade det sig att ingen tagit hand om min beställning (den hade inte ens blivit läst). Men de var snälla nog att ta hand om det på direkten så att jag ändå kunde gå därifrån med en bunt fanzin en halvtimme senare. Jag kommer sitta och sälja dem, samt min bok Ljusförgörerskan och min och Patriks senaste bok PartydrottningenStockholms internationella seriefestival nu i helgen.

Jag kommer dock förmodligen bara ha ett bord under lördagen. Det strulade till sig med övernattningen och jag känner att jag nog faktiskt hellre åker hem än att sova hos människor jag inte känner. Det är lite sorgligt att inse det, men jag har inte samma energi för sånt här längre. Men jag kommer ändå finnas på plats några timmar under söndagen, eftersom det är tänkt att jag ska medverka i panelen ”Klassiker en gång till” på söndag klockan 13.

marknadskartasis16

Här kan ni se var jag kommer sitta. Titta gärna förbi.