Lite uppdateringar

pallas_athena

Bilden som jag från början hade tänkt att ha som omslag till Agnosis 15. Fast nu har jag fått en annan idé som jag tror kommer se bättre ut. Vi får se…

Vad har jag annars gjort under all den här tiden då jag inte uppdaterat bloggen? Tja, jag har börjat sätta ihop en engelsk utgåva av Ljusförgörerskan som jag hade tänkt trycka upp själv, men det går fruktansvärt långsamt. Eftersom jag är en idiot hade jag nämligen inte sparat de engelska sidorna i någon hög upplösning, så det jag håller på med nu är att texta om hela skiten. XD

Jag har varit i kontakt med vuxenhabiliteringen i Gävle och anmält mig till ett par kurser. En av dem börjar i april och handlar om att lära sig bli bättre på att planera och hålla koll på tiden. Känns som att jag kan behöva det.

Naturligtvis har jag också tecknat. Serien som jag jobbat på från och till sedan januari förra året har arbetsnamnet ”Familjefesten” och kan på sätt och vis kanske ses som en slags prequel till Ljusförgörerskan (det är ju lite knepigt eftersom större delen av Ljusförgörerskan består av en lång flashback, men Familjefesten utspelar sig före det som är i ”nutid”). Vill man läsa det som finns av serien (på engelska) kan man gå hit. Dock är det en hel del som nog kommer tecknas om innan serien kommer ut i bokform.

Ljusförgörerskan fick förresten en riktigt fin recension i Gefle Dagblad, ifall någon skulle ha missat det.