I Nifelheim

Mellan den 14 och 25 januari var jag hemma hos Patrik i Vingåker (och tecknade förstås). Det var då det blev så förbannat svinkallt. Bortåt 20 minusgrader. Till saken hör att Patriks hus är väldigt kallt på vintern och att jag är extremt känslig för kyla. Jag gick ständigt runt i flera lager av kläder och duschade inte på hela tiden eftersom det kändes som att jag skulle dö ifall jag tog av mig alla kläderna. Med hjälp av åtskilliga koppar varmt te lyckades jag i alla fall vara produktiv och göra min del av skissningen i tjugo sidor av vårt nästa projekt.

kallt

  • http://malinekenvarn.blogspot.se/ Malin Ekenvärn

    Du är min motsats! På vintern kan jag gå bara i klänning och strumpbyxor. På långa vinterpromenader tar jag av mig lager efter lager,, tillslut går Martin och bär på en hög handskar, halsduk och koftor 🙂