Klotterdump

Eller vad man nu ska kalla det. Det är teckningar där jag bara lattjat runt med karaktärerna och tecknat saker som inte kommer hända i serierna. För tydligen har jag inget vettigare för mig.

genderbend

Hades som kvinna och Persefone som man. Blev faktiskt ganska lyckat, tycker jag. De ser ju fortfarande urgulliga ut. Här finns lite flera teckningar från det könsomvända universumet. Den sista är kanske lite nsfw.

eyes_of_the_gorgon

Femslash med Athena och Medusa. Kommer förmodligen aldrig hända i serierna eftersom min version av Athena är ganska asexuell (hon är inte aromantisk dock), men jag kunde inte låta bli att tycka att en slash-historia med de två skulle vara rätt intressant, med tanke på vilket förhållande de har till varandra i mytologin.

bikini_persephone

Persefone klädd i bikini. Har inte ens nån passande ursäkt till varför jag tecknade den.

Det ser förresten ut som att Persefoneboken kanske kommer ut i år. Jag återkommer om det när jag vet mer.