SIS 2015

100_2233

De införskaffade fanzinen och böckerna från SIS. Det var som vanligt en mycket bra festival och jättetrevligt att träffa alla. Av någon anledning blev jag inte alls lika utschasad av allt folk och alla intryck som jag brukar bli. Förmodligen för att jag och Joacim lyckades planera saker lite bättre. Vid det här laget har jag också lärt mig att det inte är någon idé för mig att försöka umgås med folk i större grupper (det kan gå bra ibland men oftast inte).

Försäljningen gick helt okej, men det är bara att inse att jag inte säljer lika bra som jag  gjorde för några år sedan. Kanske för att festivalen nu är större med många fler utställare. Jag har också fått intrycket att en del inte är fullt lika förtjusta i mina mytologiska serier som de var i mina mer vardagsrealistiska grejer (Eller… Nu när jag tänker efter så var ju faktiskt Nekyia den bok som sålde bäst på mitt bord i år). Strunt samma! Jag tecknar de serier som jag gillar och jag är tacksam för de fans jag har.

100_2237

Min och Patriks senaste bok Gasraketen släpptes lagom till SIS, om någon skulle ha missat det. Det är första delen i en planerad trilogi som utspelar sig i samma universum som Johannaserierna, men där man får följa karaktären Eliana. Vi blev glatt överraskade av att Johannasviten, samlingsvolymen med bok 1-5, var en av de nominerade till årets Urhunden.

Avslutningsvis; tack alla fans, vänner och arrangörer för en givande helg!

  • http://nyvinter.se/ nicklas

    Nekyia var höjdpunkten i min skörd förra året, så för min del är de mytologiska serierna tokbra. Folk vet inte vad de missar.

    • http://liosterberg.se/ Li Österberg

      Tack så mycket! Det gjorde mig glad att höra. ^^