Agnosis 14

100_2230

Mitt senaste fanzin. Det innehåller det fjärde kapitlet av Pappas flicka samt en serie från mitt och Patrik Rochlings projekt.

Ni anar inte hur nära det var att det inte blev något nytt fanzin i år, och detta enbart på grund av min bristande motivation. Jag tror att det delvis beror på att jag verkligen hade velat ha en ny bok ute vid det här laget, och delvis på att just det här kapitlet av Pappas flicka innehåller några av de svåraste scenerna i hela serien. Som jag skrev om tidigare så ångrar jag en del beslut som jag tog när jag först tecknade den delen av serien 2012, men vissa saker går inte att ta bort eller ändra på för mycket utan att behöva teckna om stora delar av serien.

Nåja, det blev ett fanzin i alla fall. Och jag kommer sitta och sälja det, samt min och Patriks senaste bok Gasraketen, på Stockholms internationella seriefestival nu i helgen som vanligt. Jag kommer vara där på både lördag och söndag, men det kan hända att jag går därifrån nån timme tidigare. Här kan ni se var jag kommer ha mitt bord.

min_plats

  • http://smorkin.wordpress.com simpim

    Jag ska ha ett exemplar, som alltid! 🙂