Long time no update

athena_prometheus2                               Försöker snygga till en gammal teckning så att den kanske kan bli omslag till Agnosis 14.

Men, ja… Long time no update. Jag har haft en del problem med bristande motivation den senaste tiden. Så till den grad att inte ens Stockholms Internationella Seriefestival har känts lika rolig att se fram emot som den brukar göra (FLÄMT!). Men jag har bokat ett bord och det kommer finnas ett nytt nummer av mitt fanzin där. Förhoppningsvis kommer Gasraketen (den sjunde Johannaboken. Om man nu kan kalla den för det när Johanna inte är med) att finnas att köpa också, utgiven av EpixLjusförgörerskan (Persefoneserien) hoppas jag få ut till hösten.

Jag vet inte riktigt vad den här motivationsbristen beror på. Det är ju inte så att jag är ledsen direkt. Jag behöver nog bara en spark för att vakna till liv.

  • Göran Semb

    Det viktigaste är att du mår bra, Li. Njut av det, och så får serierna komma när de kommer.

    … Ja, jag ljuger förstås. Mera serier, serier, serier!!!

    • http://liosterberg.se/ Li Österberg

      Det är bra. Sparka på mig. 🙂