Läsgodis

100_1946Beställde ett par nya böcker. The Orphic Hymns översatta av Apostolos N. Athanassakis och Benjamin M. Wolkow, och Contraception and Abortion from the Ancient World to the Renaissance av John M. Riddle.

Häromnatten drömde jag förresten att jag gick igenom den första delen av Athenaserien och upptäckte att den var helt annorlunda än jag mindes den. Jag hade gjort nån sorts märklig crossover med egyptiska gudar så att man bland annat kunde se Anubis på Olympen (inget fel med Anubis men det skulle röra till berättelsen ännu mer att blanda in honom). Det märkligaste var dock att jag hade lagt in en massa politik som inte hade ett dugg med handlingen att göra. Jag förstod ingenting eftersom politiska serier vanligtvis inte alls är min grej. ”Herregud, hela första delen måste ju tecknas om!” tänkte jag. Sedan vaknade jag som väl var.