I väntan på min musa

Den senaste tiden har jag försökt ta tag i finputsningen av Athenaserien igen. Det är ett par scener som jag vill ändra på men jag vet inte riktigt hur, och därför har det mest blivit så att jag tecknat på ”Ljusförgörerskan” (alltså Persefoneserien) istället. Och gissa vad? Den serien blir också längre än planerat. Å ena sidan tycker jag att den blir mycket bättre än vad den hade blivit om jag hållit den kortare, men å andra sidan är det lite frustrerande att jag aldrig kan visa upp nånting färdigt nån gång.

myntaAthena har en biroll i ”Ljusförgörerskan”.

körtDet är också första serien där jag fått teckna Artemis (fast hon är väldigt ung här). En del har påpekat att hon påminner lite om Disneys Peter Pan (jag har förresten också fått höra att min version av Poseidon påminner om Bluto i Karl-Alfred, vilket jag tyckte var väldigt roligt och på nåt vis passande eftersom jag aldrig gillat Poseidon).

Om någon skulle ha missat det så låter jag ”Ljusförgörerskan” gå som en webbserie på SmackJeeves (och för att förvirra mina svenska fans maximalt så heter sidan Theia Mania, vilket ursprungligen är namnet på en av mina vardagsrealistiska serier, men jag kom inte på nåt bättre samlingsnamn för de mytologiska serierna). I väntan på att min musa ska komma och slå mig i huvet så att jag får färdigt Athenaserien nån gång, kan ni gå dit och läsa.