SIS14

100_1942Årets skörd från SIS. Jag var lite bättre på att gå runt bland borden och köpa grejer än jag varit tidigare år. Ironiskt nog så var min egen försäljning i år förmodligen den sämsta hittills. Tror att jag sålde 22 ex av mitt senaste fanzin och jag brukar för det mesta sälja i alla fall 30. Men jag hörde andra säga att försäljningen gick lite sämre i år och att det förmodligen berodde på att det var helgen innan löningen. Det gladde mig i alla fall att Igår, idag och imorgon blir aldrig mer som förr verkade sälja bra på Apart förlags bord. Jag fick göra en hel del signeringar.

Det var jättetrevligt att återse gamla vänner, trogna fans och även se några nya ansikten. Som vanligt var det flera som jag gärna hade pratat lite mer med om tillfälle hade givits (och om jag inte alltid blev så trött och förvirrad av sammanhang med mycket folk). Glad att jag i alla fall fick tillfälle att prata lite extra med Göran Semb och Jenny Hannula. En av höjdpunkterna var att återse min vän Daniel Ahlgren som jag väldigt sällan träffar eftersom jag nästan aldrig har vägarna förbi Malmö. Jag blev också väldigt glad när kvinnan som tipsade om min bok Nekyia i Medusa kom fram och köpte samtliga fanzin som innehöll Athenaserien (och på tal om det så måste jag verkligen ta tag i finputsningen av den serien igen så att den kan betraktas som färdig nån gång).

Avslutningsvis så var festivalen som vanligt både uttröttande och väldigt inspirerande.