Annat av mig på SIS

persefoneDe första tio sidorna av Ljusförgörerskan (Persefoneserien) kommer vara med i serieantologin Plutonium 11. Ganska passande eftersom plutonium under antiken var en helgedom tillägnad Persefone och Hades/Pluton.

Jag medverkar även i Daniel Ahlgrens senaste bok Igår, idag och imorgon blir aldrig mer som förr utgiven på Apart förlag. Det är visserligen bara nio sidor som är tecknade av mig (vilket kanske är tur eftersom jag nog är den i sällskapet som tecknar sämst), men det känns oerhört roligt att jag fick vara med på ett hörn. Jag gillar verkligen Ahlgrens superhjältevärld och att se sitt eget namn på en bok i den serien kändes stort.

morgondagens_hjältarOch ej att förglömma, så är jag ganska säker på att Necronasses Lilla Svarta, boken med Necronasses samlade hädelser och visdomar, också kommer att finnas till försäljning under seriemarknaden. Jag bidrar med två ondskefulla illustrationer.

Jag kommer sitta i hörsalen vid (skulle jag tro) samma plats som jag suttit på de senaste åren. Titta gärna förbi!