Agnosis 13

pappas_flicka22Vad som förmodligen kommer bli omslaget till nästa nummer av Agnosis. Byggnaden i bakgrunden är lite skev och hästarna är förmodligen lite för små, men det är nog så bra som jag kan göra det. If a thing is worth doing, it’s worth doing badly. Så… ja, det kommer bli mer av Athenaserien i nästa nummer. Förra året var jag tveksam till om jag verkligen skulle publicera mer av serien i Agnosis, men jag insåg att jag inte har så mycket till val om jag ska lyckas sätta ihop ett nytt fanzin till SIS, eftersom jag inte tecknat så mycket annat sedan dess).

far_dotterRoade mig med att färglägga samma bild. Färgläggning är en sak som jag inte heller är särskilt bra på. När det blir dags att göra ett riktigt bokomslag ska jag nog ta hjälp av någon som är bättre än jag (om nu någon vill ge ut boken så småningom alltså. Jag vågar aldrig ta sådant för givet även om det nog är ganska troligt att den kommer ut nånstans).