Lättad

teMin läkartid var inte alls den tolfte utan den sjunde. Lyckligtvis hann jag upptäcka det ett par dagar innan, så jag missade den inte. De tyckte att jag uppfyllde kriterierna för autism (om jag förstått saken rätt så finns inte Aspergers syndrom som diagnos längre, utan allt sånt heter autism). Och, ja… det var väl ingen överraskning egentligen. Jag känner mig mest lättad. Lite synd bara att de inte hade kunnat komma fram till det redan när jag skickades till BUP under lågstadiet för extrem tystlåtenhet, dålig motorik och konstiga matvanor.

 • http://karlholmqvist.tumblr.com/ karlholmqvist

  Skönt att ha det gjort! 🙂

  • Li Österberg

   Ja, verkligen. 🙂

 • http://wahoonieshaped.blogspot.dk/ Malin

  Grattis till diagnosen! Vad betyder det här för dig? Några förändringar i livet? Kram.

  • Li Österberg

   Tack! Det innebär kanske inga jättestora förändringar eftersom jag har misstänkt i flera år att det var åt det här hållet som det lutade. Men jag förstår nog mig själv lite bättre nu. Och det känns bra att jag kanske kan få hjälp med vissa saker som jag haft problem med.