Snart är det jul…

snowJag har verkligen blivit usel på att uppdatera här. Idag åker i alla fall jag och Joacim nedåt Västergötland för att fira julen med hans familj. Efter Kreta har jag märkt att jag inte nojar lika mycket för att resa inom Sverige. Jag kan packa i lugn och ro kvällen innan och tänka att allt nog kommer gå bra. Det värsta som kan hända är att jag får tecknar-abstinens efter några dagar, eftersom jag inte kommer kunna jobba på serierna under tiden som jag är borta. Men jag ser i alla fall fram emot att få återse Borås, den enda staden förutom Sandviken som jag bott i länge nog för att den skulle kännas som ett hem. Och Göteborg! Förhoppningsvis kommer vi åka dit ett par gånger och träffa folk som vi inte sett på evigheter.

Så om vi inte hörs innan julafton får ni ha det så trevligt allihopa!

 • http://www.misterjag.blogspot.dk/ Mr Jag

  Har det kommit någon snö i Borås? God Jul!

  • Li Österberg

   Det bara regnade i Borås. Men det gjorde det visst mest i Sandviken också, fick jag höra.
   God jul i efterskott!