Plutonium 10

100_1602För er som (liksom jag) inte var på bokmässan: Nu har Plutonium 10 kommit ut. Jag medverkar med fem sidor. Beställ det från Per Myrhill här.

Annars så ska jag åka till Kreta tillsammans med Joacim den 10 oktober, något som jag både bävar och ser fram emot då jag tidigare aldrig ens rest utanför Skandinavien. När jag var liten hade min familj aldrig råd att åka på utlandssemester (oftast åkte vi bara till Stockholm över dagen. Att ibland sova över på hotell var oerhört spännande) och när jag blev vuxen och fick råd att åka själv satte alla mina sociala handikapp käppar i hjulet. Men nu ska det slutligen bli av. Nu ska jag få se palatset i Knossos med egna ögon.

 • http://the.jennula.com Jenny

  Åh, Kreta verkar spännande! Jag minns första gången jag flög utomlands (jag hade aldrig varit utanför skandinavien innan jag började jobba inom IT), det var så jäkla häftigt och läskigt samtidigt! Och jag blev sjukt imponerad förra vintern när jag var till Spanien och fick klappa en palm för första gången i mitt liv 🙂 Det som är lite kul med att man inte varit utomlands när man var yngre är ju att man kanske uppskattar det mer nu än vad man skulle ha gjort när man var liten, och det känns mer spännande än om man exempelvis hade varit på Kreta tjugo gånger innan 😀 Hoppas verkligen du får en riktigt trevlig resa!

  • Li Österberg

   Tack!
   Haha, jag föreställer mig att jag också kommer bli jätteimponerad av småsaker, eftersom jag knappt varit utomlands tidigare. Så även om jag oroar mig för att allt är så nytt, så känns det väldigt spännande också. 🙂

 • http://sembtext.blogspot.dk/ Göran Semb

  Yay on-site research!

  • Li Österberg

   Yes! 😀

 • anna

  Vad spännande!

  • Li Österberg

   Ja, det känns både roligt och väldigt nervöst.