Flera smygtittar

hera_athenaVissa familjer har lite högre tolerans för tokigt beteende. Från Athenaserien.

Patrik har varit här på besök i tio dagar. Jag tecknade och han lagade mat åt mig och min familj. Elianaboken (som för närvarande har namnet ”Gasraketen”) är nu helt färdigtecknad. Vi medverkar med ett kapitel därifrån i Antologi Tago som gavs ut av Kartago förlag helt nyligen. Tyvärr råkade Patriks namn falla bort i antologin, så jag står som ensam upphovsman till serien, vilket alltså inte stämmer.

dögubbenHär är ytterligare en liten sneak peek från boken.

 • http://karlholmqvist.tumblr.com/ karlholmqvist

  Dögubben påminner lite om de här tycker jag!
  http://www.boredpanda.org/wilder-mann-charles-freger/
  Vad hade ni för inspiration, var det någons personliga minne eller påhittat?

  • Li Österberg

   Haha! Ganska läskiga…
   Patrik beskrev för mig ungefär hur han tänkte sig att dögubben skulle se ut och det där var vad som dök upp i mitt huvud. Jag minns faktiskt inte om han hade nåt personligt minne som inspiration eller inte.

 • anna

  Snyggt med dögubben!

  ”åt mig och min familj”-bor du med dina föräldrar?

  • Li Österberg

   Tack!

   Nej, det gör jag inte, tack och lov (även om det är betydligt lugnare där nu sedan de flesta av mina syskon flyttat hemifrån). Vi gick hem till dem och lagade mat.