Glad sommar

Det har varit rätt tyst här den senaste tiden, men det beror på att jag mest suttit och tecknat och inte haft så mycket spännande att rapportera. Min utredning verkar gå som den ska. ”Du är inte så komplicerad så det här ska nog inte ta så lång tid”, sade min psykolog på det senaste samtalet som jag var på. Med tanke på att jag själv ofta brukar känna mig förvirrad när jag försöker förstå hur jag fungerar, så kände jag mig faktiskt glad när han sa det.

grodanÄnnu en ruta från en av serierna som jag tecknade till Plutonium. Från en av de mest genomarbetade sidorna, rent bildmässigt.

sminkFrån Athenaserien. Athena verkar inte riktigt känna sig bekväm med smink (men jag tyckte att det var roligt att göra research om äldre tiders kosmetika).

triadOch en liten bild av Hekate, Persefone och Demeter som jag tecknade bara för nöjes skull. Persefoneserien har det annars stått lite stilla med en tid nu, men jag tror att inspirationen långsamt börjar komma tillbaka.

sandviken 022Och avslutningsvis kommer en bild på en ascool cykel som jag och Joacim träffade på vid en av Sandvikens badplatser.