Midsommarteckningar

midsommarJag var en stund hos min familj på midsommarafton. Eftersom min kamera råkat följa med Joacim hem hade jag tagit med mig penna och anteckningsblock istället.

älvaOch näst efter folk som super så måste nordisk folklore vara något av det mest passande att teckna på denna hedniska högtid. Detta ska vara en älva förstås.

En uppdatering av läget kanske skulle vara på sin plats. Min praktik tog slut i maj. Jag hade kunnat få den förlängd, men jag bestämde mig för att bara vara hemma en tid och fokusera på tecknandet nu när jag genom arbetsstipendiet faktiskt har möjlighet till det. Så… det är typ vad jag har gjort sedan sist. En annan positiv sak är att min neuropsykiatriska utredning äntligen kommit igång efter ungefär fyra års väntan. Jag var på det första psykologsamtalet förra veckan.

 • http://natsumisan.blogg.se Johanna Ferm

  Oj, så du har varit på Lättings ända tills Maj alltså – eller var det en annan praktik?
  Trevligt att du har mer tid för tecknandet nu med, för det är ju det som du brinner för och kan! 🙂 Trevlig midsommar på dig vännen. Du är mycket saknad! Kramar / Johanna

  • Li Österberg

   Jag var på Lättings hela tiden. Även om jag hade halva veckan fri och fick ganska mycket gjort, känns det ändå roligt att få fokusera på tecknandet helt och hållet nu. Vore ju dumt om jag inte tog chansen nu när jag faktiskt har stipendium.
   Tack, Johanna! Hoppas du hade en trevlig midsommarafton. Vi får försöka ses nästa gång jag åker in till Gävle. 🙂

 • anna

  Oj intressant att det äntligen har kommit igång!!