SIS13

spx13 021Så var SIS över för den här gången. Här är det mesta av årets bok- och fanzinskörd. Jag fick lämna kvar lite hos Joacim i Örsundsbro så att packningen inte skulle bli för tung. Bland annat så fick jag Joseph Campbells Hjälten med tusen ansikten i gåva av Björn Wahlberg, en bok som jag flera gånger blivit rekommenderad att läsa.

spx13 022Fick den här fina bilden av en tjej som hette Saskia efter att ha signerat ett par böcker av mig som hon köpt på Optimals utförsäljning…spx13 023… Baksidan var också ganska trevlig. ^^

Det var jättetrevligt att träffa alla fans och serietecknarkollegor igen (tänkte först namedroppa en massa folk här, men sen blev jag rädd att jag skulle glömma bort några och göra dem ledsna, så därför nämner jag ingen alls). Och som vanligt sjukt inspirerande att se alla serier. Tyvärr är jag ju lite känslig för intryck och blir ganska slut efter två dagar på seriemässan, därför klarade jag inte av att stanna kvar och vara med på makalösa fröken Medins födelsedagsfirande (hoppas ingen tog illa vid sig att jag väldigt hastigt gick därifrån, det hade absolut ingenting med någon där att göra). Jag är i alla fall glad att jag och Joacim hann med att fika med Daniel Lenneér och att träffa Göran Semb i Uppsala efter festivalen. Jag umgås egentligen alldeles för sällan med seriefolk.

I alla fall, det var en asbra festival!

Just det! Jag medverkar ju förresten i det senaste numret av Babian.se  som kom ut lagom till SIS, med min serie ”Blott i drömmar Olympen stiger till dödliga ned”.

Det var nog allt. Ha en trevlig första maj!