Mission accomplished

firasEfter tre nätter av dålig sömn och tuschande tills fingertopparna värkte, ackompanjerat av det eviga mantrat ”fan vad detta blir kasst!”, har fanzinet nu gått iväg till tryck och kan hämtas om en vecka ifall allt går som det ska. Så med lite tur kommer ni kunna köpa det av mig på SIS. 🙂

Större delen av innehållet upptas som sagt av andra kapitlet av Athenaserien, som varit färdigt sen länge, men i vanlig ordning tecknade jag om flera rutor och lade rent av till två sidor innan jag kände att det dög. Utfyllnadsmaterialet visade sig också vara lite knepigt. Det enklaste brukar vara att teckna korta självbiografiska historier, men ibland har jag svårt att berätta om mig själv utan att det leder in i negativa tankar som avslutas med slutsatsen att det är något fel i mitt huvud. Och jag ville inte att det skulle bli för deppigt, eftersom just den här delen av Athenaserien är lite sorglig.

 • http://natsumisan.blogg.se Johanna

  Stark jobbat, Li 🙂 du förtjänar en hel del sömn och ett antal koppar te ^^
  Jag hoppas tryckningen kommer gå bra och du får ha det så härligt på mässan 🙂
  Kramar / Johanna

  • Li Österberg

   Tack, Johanna! 🙂
   Ska definitivt ta igen en del sömn de kommande dagarna. Och dricka te (fast det gör jag ju jämt ändå). Hör av dig om du skulle råka ha vägarna förbi Sandviken. ^^

 • http://nerdynekiya.blogspot.se Miss Nekiya

  Underbart jobbat! Kommer fanzinet gå att få tag på någon annanstans också?

  • Li Österberg

   Tack! Man kan förstås också beställa det av mig så skickar jag det med posten.