Fan art

sis_maskotNaturligtvis kunde jag inte heller låta bli att göra en fanart av Loka Kanarps affisch till Stockholms internationella seriefestival. Hur skulle jag kunna motstå det när temat för årets festival är eskapism?

Jag har betydligt mer tid och ork till att göra saker nu sedan jag bad om att få ändrade arbetstider på praktiken. Jag var som sagt där bara fyra timmar om dagen, men att stiga upp tidigt och åka buss varje dag tröttade bara ut mig mer och mer. Jag blev mer glömsk och förvirrad än vanligt, började äta mindre och städade knappt alls. Nu är jag istället där sex timmar måndag till onsdag och har torsdag och fredag helt fria. Det funkar mycket bättre.

  • Anna

    Vad bra! Det låter mycket bättre med fulla dagar och fria dagar än halvdana.

    • Li Österberg

      Det är mycket bättre. Man hinner aldrig riktigt återhämta sig när man måste stiga upp och åka iväg tidigt varje dag.