Tack!

Tack för alla fina gratulationshälsningar på min födelsedag förra veckan! Jag tror att jag hade en väldigt lätt förkylning eller nåt liknande, för jag var oerhört trött och energilös hela den veckan. Varje morgon när väckarklockan ringde kände jag mig halvdöd och hade knappt ens nån ork till att teckna när jag kommit hem igen. Men det blev ganska trevligt ändå. Jag fick te i present av Johanna på praktiken, Joacim kom på besök och köpte en tårta och min familj gav mig Sånger av Theokritos (en grekisk poet som verkade under 200-talet fvt och som främst är känd genom sina herdedikter).

theokritosGlöm nu inte bort dokumentärfilmen ”Patrik och Johanna” på torsdag!

 • http://karlholmqvist.tumblr.com/ karlholmqvist

  Äsch! Jag har alltså missat din födelsedag. Grattis i efterskott då! 🙂
  Förresten, är det inte så att texten du läser i bilden insinuerar att författaren var en lat gravgrävare eller liknande…

  • Li Österberg

   Tack! 🙂
   Haha! Just den texten handlar om en getherde och en fåraherde som förolämpar varandra, men vem vet vad som egentligen ligger bakom…

 • http://jannepettersson.blogspot.com Janne Pettersson

  Hej, jag såg dokumentären på SVT Play. Hade inte hört talas om vare sig Johanna-böckerna eller dina övriga alster tidigare. Blev väldigt imponerad. Med bra manus torde du ha möjlighet att nå internationella framgångar med serier.

  • Li Österberg

   Tack så mycket! 🙂 Jag har försökt att skicka mina serier till amerikanska förlag ett par gånger tidigare utan resultat, men skam den som ger sig.