Praktik och döda utomjordingar

Patrik har varit här i ungefär tolv dagar, så den senaste tiden har jag mest skissat på vårt senaste projekt. Här kan ni se en färdig sida.

gasraketen_utdragAnnars har jag också gjort mitt bästa för att ställa om dygnsrytmen och anpassa mig till att stiga upp mellan åtta och halvnio på morgonen, eftersom jag har praktik på kulturhuset Lätting i Gävle. Jag är där fyra timmar om dagen och ska prova att vara där i en månad till att börja med och se ifall det fungerar. Jag har nån tanke om att det kanske är bra att ha lite struktur på dagarna och hålla igång min sociala sida i alla fall lite grand, men egentligen vill jag ju helst stänga in mig och bara teckna teckna teckna.

presenterFick två fina Indiska-muggar som en födelsedagspresent i förskott av Patrik också.