Familjeklotter

Ett klotter som jag gjorde av mig och några av mina syskon efter att ha varit på födelsedagskalas hos min familj förra helgen. Jag borde nästan ta med ett litet anteckningsblock varje gång som jag går dit. Snart kanske det rent av är läge att göra en Det är inte så här det ska vara II? Fast det är klart, de slår ju inte gudafamiljen i mina mytologiska serier…

 • Christer

  Du borde göra en serietidning! 🙂

  • Li Österberg

   Hehe! Tja, mina fanzin är ju lite som serietidningar. Fast de kommer bara ut med ett nummer per år.

   • Nyfiken

    Har du några baknummer kvar av Agnosis? Hur mycket skulle det kosta att b eställa dem isåfall?

    • Li Österberg

     Ursäkta att jag svarat så sent. Har inte varit inloggad här på ett tag. ^^;
     Jag har nummer kvar av i alla fall Agnosis 4,5,8,9,10 och 11. Jag brukar sälja dem för 40 kronor styck. Det mesta av materialet är dock publicerat i mina böcker också (med undantag för serierna i Agnosis 11 som är de nyaste).