”En rolig och bildande bok.”

Medusa_Nekyia_recension2Yay! Nekyia har tagits upp som lästips i Medusa, Sveriges största populärvetenskapliga tidskrift om antiken (som jag lämpligt nog prenumererar på)!

Li Österberg vet vad hon skriver och tecknar om, och för den som glömt vissa detaljer finns förklarande kommentarer. En rolig och bildande bok. Rekommenderas!

Jag är oerhört glad över att min bok recenserats och fått ett positivt utlåtande i Medusa. Jag har alltid varit lite nervös för att riktiga, akademiska antiken-nördar skulle tycka att mina serier var fåniga och oseriösa. När jag först fick veta att Nekyia skulle recenseras i Medusa hade jag en mardröm om att den fick uselt betyg och att recensenten till och med skrev att boken var så tråkig att han hade somnat när han läste den (ja, jag är neurotisk som fan).

 • http://smorkin.wordpress.com Simon

  Grattis, det var du värd!

  • Li Österberg

   Tack, Simon!
   Jag är också väldigt glad för din recension. Jag brukar läsa om den ibland då jag känner mig nere. ^^