Helgens eskapader

Foto taget av Joacim Jonsson.

Jag och Stef Gaines. Foto taget av Stef Gaines.

Tack till alla som kom till min signering på Staffars Serier i lördags! Det var jättetrevligt. Tyvärr hade det tydligen blivit något fel med leveranserna, så det fanns bara två ex av min bok Nekyia och inga ex alls av Med andra ögon (och jag hann dess värre åka hemifrån i fredags innan jag blev meddelad om detta, så jag fick inte med mig de ex som jag själv hade kvar av Med andra ögon), men det gick ganska bra ändå. Efter signeringen tittade jag och Joacim förbi Medelhavsmuseet (som nog är mitt favoritställe i Stockholm efter Staffars Serier) för att försöka få dem till att köpa in Nekyia till deras butik. Personen som hade hand om inköpen var dock inte där för tillfället, så vi lämnade kvar ett ex av mitt senaste fanzin (som ju nästan bara innehåller mytologiska serier) så att hon kunde göra sig en uppfattning om mina serier.

Helgens inköp.

Det var efter det som jag började få de första känningarna av huvudvärk. Jag hade inte sovit så mycket som jag borde de två senaste nätterna och att resa bort innebär ofta att jag inte heller äter som man ska. Gör jag ingenting åt det övergår huvudvärken efter ett tag till illamående och sedan spyr jag. Jag hade huvudvärkstabletter med mig, men vad jag behövde var att lägga mig ner och varva ner, inte sätta mig på helvetesbussen från Uppsala till Örsundsbro (där Joacim bor och där jag skulle övernatta) som stannar vid varenda jävla mjölkpall. Hann i alla fall av innan jag spydde.

Söndagen fick jag ägna åt att sova ut och ta igen mig, vilket innebar att jag missade ett föredrag om fornegyptisk konst på konsthallen i Sandviken som jag egentligen hade tänkt att gå på. Jag hade hjälpt till att göra affischen och allt. Så jävla typiskt. Nåja, bortsett från det är jag väldigt nöjd med helgens eskapader.