Back on track

Pallas Athena får ett nytt smeknamn.

Det tog mig två månader (var det inte längre? Det kändes som en evighet) men nu verkar jag äntligen ha fått tillbaka inspirationen för Athenaserien. Tecknade sidan 77 igår medan jag lyssnade till dokumentären Banned from the Bible för säkert femtioelfte gången. Det känns lite som att ha tagit sig ur en nedåtperiod. Även om jag mådde okej ända sedan jag påbörjade den andra serien, så var jag mer nedstämd och självkritisk än vanligt. Jag hittade fel överallt i det jag gjorde. Tecknade jag en allvarlig sida tänkte jag att historien var för tråkig och deprimerande, tecknade jag en sida med humor tänkte jag istället att historien inte var tillräckligt vuxen och skulle klassas som en barnserie. Ingenting var bra. Vissa dagar funderade jag rent av på ifall jag var deprimerad på riktigt.

Men nu har jag alltså äntligen tagit mig ur den svackan (för den här gången). Jag firade genom att baka en hallonpaj och köpa nya batterier till min vibrator.

  • http://sembtext.blogspot.dk/ Göran S

    Bra firat!!

    • Li Österberg

      Ja, det blev en trevlig kväll. ^^