Inspirationsbrist

Efter den där episka seriesidan drabbades jag typiskt nog av inspirationsbrist och fick knappt ur mig någonting (utöver ovan nämnda snusk) på lite mer än en vecka. Inspirations- och tecknarsvackor tar sig närmast uttryck som lättare depressioner för mig. Jag vet att de förr eller senare går över, så det är inte så att jag mår jättedåligt, men det är ändå ganska jobbigt. Min självbild är så kass att jag bara tycker mig ha ett värde när jag tecknar. När jag inte tecknar är ju bara en dysfunktionell jävel som ligger samhället till last och som knappt har några vänner för att jag inte vet hur man pratar med folk (brukar jag tänka då alltså. Okej, jag tänker kanske inte så mycket annorlunda i vanliga fall heller, fast då är jag i alla fall medveten om att det inte är helt sant).

Jag måste verkligen försöka ha två serieprojekt på gång samtidigt som jag kan växla mellan när jag kör fast med det ena.

  • Mikael Johansson

    Vill bara säga att jag verkligen gillar dina serier och din blogg. Många av mina vänner ”lider” av olika versioner av sociala ”fobier” och det är just DET som gör dessa människor underbara och intressanta. Även om det är nog så jobbigt att ha det. Vet inte egentligen vad jag vill säga med detta mer än att jag uppskattar det du gör och skriver. Både i serieform och här på din blogg! Keep it up! /Mvh Snoddas

    • Li Österberg

      Ber om ursäkt för det sena svaret. Folk kommenterar inte här så ofta, så ibland går det flera dagar mellan att jag kollar kommentarerna. Roligt att du gillar det som jag tecknar och skriver. Tack så mycket! 🙂