Episka seriesidor och blåbärspaj

Sidan 74 på Athenaserien blev lite så där smått episk. Skrafferingar plus en naken Athena täckt av blod. Nu har jag snart tecknat på serien i ett år. Det var någon gång i september förra året som jag tecknade den första sidan. Då hade jag räknat med att vara klar vid det här laget, men det var också innan som berättelsen bestämde sig för att den ville vara längre än så.  Ärligt talat överväger jag fortfarande ibland att bryta efter de första 48 sidorna och låta de stå för sig själva. Fast det vore nog lite synd.

Jag kan förresten inte bara teckna serier. Jag kan även baka blåbärspaj. Varför står inte folk på kö för att få fria till mig (skämt åsido, jag är så ohuslig av mig att jag tycker att jag förtjänar beröm varje gång jag försöker mig på att baka eller att laga ordentlig mat)?