Ut i naturen

Eftersom vädret faktiskt var aningen mindre grått igår trampade jag och Joacim ut i det närmaste skogsområdet. Tyvärr blev vi attackerade av mygg så fort vi klev av cyklarna, så efter att a cyklat en lagom bit och stått och sett ut över Jädraån i nån minut åkte vi snabbt hem igen. Usch, hur kunde jag glömma att naturen är ond? Jag som varit scout och allt.

De senaste dagarnas grådaskiga väder höll på att göra mig tokig. Med risk för att låta som en helt vanlig människa, men jag blir pigg och glad av solljus (därmed inte sagt att jag ständigt vill vara i solen. För det första vore det inte hälsosamt för mig och för det andra är det skitsnyggt att vara blek). Och vad skulle man liva upp humöret med när både Game of Thrones och Legend of Korra är slut för den här säsongen? Det problemet blev dock löst igår när Joacim hittade nästan alla avsnitt av Fem myror är fler än fyra elefanter.

Ja, och så kan man ju teckna ännu mer förstås.