Som en helt vanlig människa

Den som sa det här till mig menade det mest som ett skämt. Jag tog dock lite illa vid mig, eftersom det sades efter att jag larvat mig och kraftigt förställt mig. Kunde det vara så att jag egentligen betedde mig normalt när jag trodde att jag var överdriven? Jag har hört mer än en gång att jag sällan reagerar med nån större entusiasm och ibland verkar irriterande likgiltig inför saker och ting. Meningen etsade sig fast i mitt huvud och jag tänkte att jag borde ta med den i nån serie. Men jag kom aldrig på något lämpligt sammanhang att placera den i, så nu fick den vara med i ett klotter istället.

Och det var inte alls meningen att stilen skulle bli så lik Tinet Elmgrens. Det bara blev så. ^^;

  • http://www.kommiekomiks.com/ Tinet

    Hehe … Fast du använder skuggor. Av någon bisarr anledning ritar jag skuggor på människor mest bara om jag har ritat fel och måste dölja det, eller när det verkligen är skarpt ljus. V^(oo)^;V

    • Li Österberg

      Det var ju bra att jag inte råkat kopiera dig rakt av. ^^