Klotter, serier och gästframträdanden

Det här skämtet är förmodligen gammalt (inte för att mormor skämtade, hon var gravallvarlig), men jag vek mig dubbel av skratt sekunden efteråt. Ibland undrar jag om jag inte borde sätta ihop ett eget litet fanzin vid sidan av Agnosis och döpa det till ”The Very Best of Mormor”.

Zeus och Athena från Athenaserien.

Det bästa är förmodligen att bara fortsätta teckna som planerat på serien, lita på att mitt sinne för berättande hade rätt från början och göra eventuella ändringar i efterhand när jag har hela historien färdig. Så som jag gjorde med Nekyia.

Och det här har väl de flesta sett redan, men jag bidrog nyligen med en guest art till webbserien Monster Plus, tecknad av JoJo Seames, en av mina vänner från deviantArt. Och så skymtade jag själv förbi som figur i Jenny Hannulas serie Shit Spider (även känd som ”Åtta ben från underjorden”).

Och så blev jag nyligen moster igen, då min syster Maya fick sitt andra barn alldeles häromdan.