Från ritbordet

Så här skulle jag också vilja göra ibland.

Det slog mig häromdan att det inte är många gånger i serien som man får se Athena så som man är van vid att se henne, dvs i hennes krigar-outfit. Det är inte ens helt säkert att man kommer få se henne ta del i en strid (jag har några korta sekvenser från hennes första strid inplanerade, men det är lite osäkert ifall de verkligen kommer med i den här serien eftersom historien blir nog så lång ändå). Liksom i Nekyia ligger tyngdpunkten på helt andra grejer än episk action (inget ont om episk action, jag är helt enkelt för dålig på att teckna sånt).

Jag är fortfarande lite osäker på ifall jag ska försöka sätta ihop ett nytt nummer av Agnosis redan i höst. Min motivation går väldigt mycket upp och ner eftersom jag tyvärr mest pratat med mig själv den senaste tiden (Joacim undantagen). Vad tycker ni? Är det vettigare att vänta till nästa SPX då jag vet var jag ska göra av dem?