Signering och ett trevligt café

På tisdag den 5/6 kommer jag sitta och signera Nekyia på Sandvikens konsthall kl 12-14. Så om någon vill ha ett signerat ex (eller bara prata med mig?) och råkar befinna sig i närheten av Sandviken, så kan ni ju titta förbi.

Apropå något helt annat så besökte jag ett väldigt trevligt café för en tid sedan. Det var ett ställe som jag känt till ganska länge och alltid varit nyfiken på, men eftersom det är beläget i Storvik (en liten håla ungefär två mil utanför Sandviken dit man sällan eller aldrig har några ärenden) var det inte förrän nyligen som jag slutligen steg in innanför dörrarna.

Café Mercurius. Bara namnet gör att man vill gå dit! Att det sedan är beläget i ett gammalt 1800-talshus med en stor del av interiören bevarad skadar inte heller. Om det inte var för det att det ligger i Storvik skulle jag gå dit jämt!

 • Maria

  Var du i Storvik?! Du borde komma förbi oss i Torsåker nån dag och se hur vi bor 🙂

  • Li Österberg

   Ja, jag har hamnat där ett par gånger den senaste tiden då jag åkt runt med folk som haft bil.
   Ja, det borde jag göra. Det skulle vara roligt att se. Det är väl djuren som är problemet, men nu när det är sommar och man kan vara ute är det ju inte lika farligt.